Exposició Juntes i visibles

 

L'exposició "Juntes i Visibles’ és una exposició fotogràfica que ens submergeix en els testimonis de deu dones. Deu històries diferents sobre precarietat laboral, assetjament, desigualtats, que les dones vivim en l’entorn laboral, pel fet de ser dones.

La mostra intenta conscienciar d’aquest fet i denunciar aquests casos partint de testimonis reals, que de manera anònima ens expliquen les seves experiències laborals, transformades en imatges (amb la col·laboració de la fotògrafa Daniela Medina).

A Barabara Educació tenim el compromís de contribuir en la lluita contra la precarietat laboral de les dones, una problemàtica estructural que s’aguditza crisi rere crisi. És, des d’aquest compromís, que neix Juntes i Visibles.

 

Un projecte impulsat per Barabara Educació amb el suport econòmic de Barcelona Activa, a través de la convocatòria Impulsem el que fas 2020, que té l’objectiu de contribuir al canvi social i productiu de la precarietat laboral que pateixen les dones a partir del desenvolupament de processos d’empoderament individuals, grupals i col·lectius.

En el marc de les activitats del 25N, el divendres 26 de novembre a les 18h, Barabara Educació va inaugurar “Juntes i Visibles”, a l'espai BiciHub que acollirà la mostra del 26 de novembre al 23 de desembre, a l’edifici de Can Picó. C/ Pere IV, 60. (L4 Bogatell). A les 19h., com part de l’acte d’inauguració, va tenir  lloc un concert de la cantautora Lidia Uve.

A la sala ens trobarem aquestes peces fotogràfiques, acompanyades dels testimonis de les dones. Ademés s'inclouen elements participatius, generant un mural on totes les persones visitants podreu participar i dir la vostra.

 

Amb el suport de: