En el projecte Oreneta oferim serveis especialitzats i de qualitat per acompanyar a persones migrades en situació administrativa irregular en diferents àmbits: assessorament laboral, assessorament jurídic en matèria d'estrangeria, orientació professional i formació professional, acompanyament emocional, grups de suport i desenvolupament professional, i molt més.

Descarrega't la Guia sobre drets d’estrangeria i tràmits per a la regularització de residència en diferents idiomes.

 

Si vols apuntar-te al projecte Oreneta i poder utilitzar qualsevol dels serveis del projecte, posa't en contacte amb nosaltres a clicant al botó "Inscriure'm" i en breu contactarem amb tu.

 

Apunta't al projecte

Preguntes freqüents:

Més informació sobre els serveis d'orientació i assessorament

 

 1. Com puc demanar cita per assessorament jurídic en matèria d'estrangeria?

  Si necessites fer una consulta sobre qualsevol aspecte en matèria d’estrangeria posa’t en contacte amb nosaltres i en breu et proposarem una cita amb l’advocat especialista.  Per apuntar-te només cal omplir en següent qüestionari i en breu l’equip tècnic del projecte es posarà en contacte.

 2. Com em puc apuntar a les sessions grupals en matèria d'estrangeria?

  S’aniran publicant periòdicament les diferents sessions d’assessorament grupal en matèria d’estrangeria que es duran a terme. Per estar informada de les informacions et recomanem subscriure’t al butlletí informatiu  Per apuntar-se només cal omplir en següent qüestionari i en breu l’equip tècnic del projecte es posarà en contacte.

 3. Els serveis del projecte son gratuits?

  Si, el present projecte està subvencions i tots els serveis son gratuïts, no obstant aquells tràmits jurídics vinculats amb la tramitació de sol·licituds davant la Oficina d’Estrangeria, serà de copagament a preus molt reduïts

 4. Com em puc apuntar al projecte?

  Per apuntar-se al projecte només cal omplir en següent qüestionari i en breu l’equip tècnic del projecte es posarà en contacte amb tu.

 5. Quines formacions es poden realitzar? Com m'hi puc inscriure?

  El projecte oreneta ofereix formació per a persones migrades en situació administrativa irregular, en concret per aquelles persones que estiguin interessades en:

  • formació en auxiliar d’administració amb català.
  • formació en desenvolupament professional per a dones i persones no binàries.
  • itinerari d’orientació professional individualitzat

  Per apuntar-se només cal omplir en següent qüestionari i en breu l’equip tècnic del projecte es posarà en contacte.

Un projecte de:

 

Amb el suport i finançament de: