Assessorament laboral

Assessorament sobre drets laborals

Tens un problema laboral i no saps què fer?  Tens dubtes sobre el teu conveni laboral o quins són els teus drets?  A l’espai d’assessorament sobre drets laborals podem orientar-te, demana cita i vine a veure’ns.

 

  1. Sobre quins temes pots assessorar-te?
  2. Qui pot utilitzar el servei i quin cost té?
  3. Com puc demanar cita prèvia?
  4. Amb qui parlaré durant la sessió?
 

Demana cita

Sobre quins temes pots assessorar-te?

L’espai d’assessorament sobre drets laborals és un servei d’orientació i assessorament que pretén millorar el teu coneixement legal en relació als teus drets laborals. Et podem acompanyar si tens dubtes en acomiadaments improcedents, dubtes sobre contractes, consultes sobre la baixa de maternitat, si estàs en una situació d’assetjament laboral, si tens dubtes per una situació d’ERTO, etc.

Qui pot utilitzar el servei i quin cost té?

Aquest es un servei per a dones i persones no binàries. És un servei gratuït

Com puc demanar cita prèvia?
  • Demana la teva cita a través del botó “Demanar cita” i podràs reservar una cita al calendari.
  • L’horari d’atenció és presencial els dilluns tarda i dijous matí-migdia (cal cita prèvia)
LAURA RODRÍGUEZ MURCIANO
Advocada laboralista, graduada en Dret per la Universitat de Barcelona, on té la menció en Dret Laboral i de la Seguretat Social. És Diplomada en Relacions Laborals per la Universitat Pompeu Fabra i igualment ha cursat el Màster de l’Advocacia i un Postgrau en Gènere i Igualtat per la Universitat Autònoma de Barcelona. Exercint a l’il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona des de l’any 2016 anteriorment exercia al Col·legi de Graduats Socials de Barcelona.
La majoria de la seva vida laboral s’ha dedicat a la branca de dret laboral i, en específic, a la defensa de les persones especialment vulnerables i víctimes de la precarietat, com ara les treballadores de la llar, tema al qual s’hi ha dedicat intensament, i fins i tot ha redactat guies informatives per a les institucions.