Igualtat

 

 

Oferim serveis d’assessorament i consultoria en l’àmbit de la igualtat i gèneres per a entitats, empreses i administració pública.

 

 1. Com són els nostres serveis d'igualtat?

  El nostre compromís amb la lluita contra les desigualtats de gènere ens fa posar la nostra experiència i formació al servei d’aquesta. És necessari aplicar la perspectiva de gènere a tots els àmbits de les nostres vides. Nosaltres ajudem a apropar-la a l’àmbit professional, laboral i associatiu.

 

Els nostres serveis d'Igualtat

A continuació trobaràs els serveis d'Igualtat que oferim per a empreses i organitzacions. Els nostres serveis són a mida, en funció de la demanda i les necessitats, si no trobeu el que busqueu, contacteu amb nosaltres i parlem-ne.

 

 

Preguntes freqüents sobre els serveis d'Igualtat

No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres per a rebre més informació o per a demanar un pressupost a mida sense compromís, estarem encantades de fer-vos una proposta ajustada a les vostres necessitats.

 

 1. Com funcionen els serveis a mida per la nostra empresa o organització?

  No hi ha mai dues realitats iguals, encara que puguin ser semblants. Les persones i la voluntat d’impulsar canvis requereixen un tractament individualitzat.

    • Adaptem els continguts al perfil i tipologia del grup, empresa, organització o entitat.
    • Dissenyem processos específics propis adaptats a vosaltres. 
    • Comptem amb espais propis: aules i espais de reunió.
    • Ens desplacem a fer els processos a les vostres instal·lacions.
    • Comptem amb Campus Virtual propi per a les formacions online.

   

 2. Com és la nostra metodologia de treball?

  La nostra metodologia es basa en dinàmiques participatives i vivencials, fomentem el protagonisme de les persones participants. Això ens permet crear una forta cohesió de grup i desenvolupar un treball molt proper i personalitzat. Tots els nostres processos i formacions en l’àmbit de gènere i igualtat tenen el segell propi de Barabara Educació. 

   

 3. Com demano un pressupost a mida?

  Tots els nostres serveis d’Igualtat els adaptem en funció de la vostra necessitat, si voleu una proposta a mida no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres i demanar una proposta de pressupost sense compromís. Podeu escriure des del botó de Contacte o directament a info@barabaraeducacio.org

   

 4. Teniu serveis d'acompanyament per a dones a títol individual?

  Sí. A aquest apart web són tots els serveis que oferim per a empreses i organitzacions, però si ets una dona o persona no binària que vol un acompanyament individual, pots trobar tots els serveis aquí: [Enllaç]

Coneix projectes d'Igualtat en els que hem treballat