Materials pedagògics

 

Elaborem materials i propostes pedagògiques, tant en format online com físic, sobre temàtiques diverses i per a qualsevol públic.

Apostem per models didàctics integrals, on la intel·ligència emocional, les percepcions, les relacions amb les altres i la reflexió sobre l’aprenentatge personal i col·lectiu són elements clau. Som un equip amb una llarga experiència en l’elaboració de propostes didàctiques aplicades a diferents temàtiques, potenciant el diàleg, la col·laboració, la presa de decisions i l’esperit crític.

Alguns projectes per als que hem elaborat materials a mida

 

 

El nostre servei de materials pedagògics

A continuació trobaràs els tipus de materials que fem per a empreses, organitzacions i administració pública. Tots els materials són a mida, en funció de la demanda i les necessitats, si no trobeu el que busqueu, contacteu amb nosaltres i parlem-ne.

 

 

 • Creació d'activitats, guies i propostes formatives:

  Dissenyem i desenvolupem guies didàctiques, activitats i formacions en diversos formats i temàtiques. Ja sigui a partir de continguts existents o elaborant continguts nous.


 • Tranformació de continguts existents:

  Transformem informes, materials, manuals, que no tenen mirada comunicativa ni didàctica en propostes didàctiques atractives i adaptades al públic objectiu.

 • Adaptació de continguts a format e-learning:

  Si voleu fer una formació online a partir del vostre propi contingut adaptem el contingut, fem el disseny instruccional i ho adaptem a la vostra la plataforma d’aprenentatge

 • Creació de contingut propi:

  Creem materials didàctics amb contingut original en temes d'igualtat, disseny de projectes, desenvolupament de competències, orientació professional, economia social i solidària, justícia social i educació pel desenvolupament.

 

Preguntes freqüents sobre els materials

No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres per a rebre més informació o per a demanar un pressupost a mida sense compromís, estarem encantades de fer-vos una proposta ajustada a les vostres necessitats.

 

 1. Com funcionen els serveis a mida per la nostra empresa o organització?

  El nostre servei de creació de materials pedagògics aposta per els models didàctics integrals, on la intel·ligència emocional, les percepcions, les relacions amb les altres persones i la reflexió sobre l’aprenentatge personal i col·lectiu són elements clau.

    • Adaptem els continguts al perfil i tipologia del grup, empresa, organització o entitat.
    • Dissenyem materials específics propis adaptats a vosaltres. 
    • Fem material tant per a online com per a format físic.

   

 2. Com és la nostra metodologia de treball?

  La metodologia que fem servir per als materials pedagògics segueix la línia Barabara: participativa i vivencial. Fem servir estudi de casos, jocs de simulació, dilemes morals, resolució de problemes i treball cooperatiu.

   

 3. Com demano un pressupost a mida?

  Tots els nostres materials i continguts els generem i adaptem en funció de la vostra necessitat, si voleu una proposta a mida no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres i demanar una proposta de pressupost sense compromís. Podeu escriure des del botó de Contacte o directament a info@barabaraeducacio.org

 4. On puc descarregar el Formiguer.coop?

  El Formiguer.coop, materials educatius per apropar l’Economia Social i Cooperativa a les aules

  El Formiguer és un projecte propi de Barabara Educació per apropar el coneixement de l’Economia Social i Solidària a les aules. Es tracta d’una col·lecció de materials pedagògics que ja compta amb dues edicions.

  La primera edició està dedicada a conèixer a fons les cooperatives: entendre els valors i els principis cooperatius, aprofundir en el funcionament i el model organitzatius de les cooperatives i en la democràcia i participació interna. Compta amb una proposta de material pel professorat i una proposta d’activitats per l’alumnat. És una proposta educativa dirigida a l’alumnat de segon cicle de secundària, tot i que és adaptable a altres nivells.

  La segona edició tracta sobre la gestió dialogada del conflicte a les cooperatives d’alumnes. Aquesta segona proposta està especialment dirigida al professorat, i aporta estratègies grupals per a la gestió del conflicte. Els objectius són comprendre el conflicte i la seva gestió, normalitzar-ho, facilitar la incorporació de la gestió dialogada i facilitar eines i tècniques per a l’autogestió del conflicte en el si de les cooperatives d’alumnes. Aquesta segona edició l’hem elaborada conjuntament amb l’Escola Guinardó SCCL i ha comptat amb la col·laboració d’Escoles Cooperatives.

  Descarrega el Formiguer