Els municipis cooperatius es van reunir el passat 23 de febrer amb l’objectiu de construir un nou pla de treball per a 2018.

La IV Trobada de municipis cooperatius que va tenir lloc el passat 23 de febrer que va reunir els representants dels ajuntaments que formen part de promoció cooperativa al territori. L’objectiu va ser construir un nou pla de treball per a 2018.

A la sessió es van poder conèixer tres experiències de bones pràctiques com ara el cas del Pla de dinamització de l’Economia Social impulsat per l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, la constitució del Consell Econòmic i Social de Badalona i el projecte d’incubadores i acceleradores d’economia social d’El Prat de Llobregat.

La trobada va comptar amb la participació dels Ajuntament de L’Hospitalet del Llobregat, Sant Joan Despí, Girona, Navàs, Vilanova i la Geltrú, Sant Pere de Ribes, Badalona, El Prat de Llobregat, Vilafranca, Sant Cugat,  Sabadell, Reus, Sitges, Vallirana, Manresa, Terrassa, Rubí, Viladecans i l’Agència de Desenvolupament del Berguedà.

Font fotografia: Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya