• Practicant les activitats telemàtiques del programa escolar
  • Practicant les activitats telemàtiques del programa escolar
  • Presentació de l'Any Euopeu del Desenvolupament
  • Formació docent AED. Treball en grups. Taller. Jornada Avilés (Astúries)

Coincidint amb el Dia Internacional del Docent, Avilés acollí unes Jornades Formatives docents impulsades per la cooperació espanyola en el marc de la Commemoració de l’Any Europeu del Desenvolupament 2015 en el Centre de Formació del Professorat d’Avilés

Unes Jornades de Formació del Programa Escolar “El nostre Món, La nostra Dignitat, El nostre Futur” a Avilés. Amb l’objectiu de fer partícips els nens, nenes i joves. En Aquest cas a través del seu professorat, de la possibilitat i importància d’implicar-se directament en la lluita contra la pobresa i l’exclusió social i per a un desenvolupament sostenible del planeta.

L’educació en valors, l’educació emocional i l’educació pel desenvolupament van ser els eixos transversals

L’activitat, coordinada per la Cooperació Espanyola i en Col·laboració amb l’agència Asturiana de Cooperació, l’Ajuntament d’Avilés i el Centre de Formació del Professorat, forma part de la Celebració de l’Any Europeu del Desenvolupament. L’objectiu de les jornades del 5 i 6 d’octubre a Avilés, a càrrec de Barabara Educació,  va ser oferir al professorat eines i recursos per a donar a conèixer l’Any Europeu del Desenvolupament i aprofundir en alguns aspectes clau com l’educació per al Desenvolupament i la perspectiva de gènere.

L’educació en valors, l’educació emocional i l’educació pel desenvolupament van ser els eixos transversals de les jornades formatives de 8 hores presencials amb Certificació acreditada. Astúries és, després Navarra, Madrid i Castella i Lleó, la quarta de les comunitats autònomes que desenvoluparà aquest Programa escolar, juntament amb Una Selecció de Centres de Galícia, Andalusia i Canàries.