Cooperativa Barabara Educació

  Barabara Educació som una cooperativa de treball associat, d’iniciativa social i sense ànim de lucre.

  Barabara significa camí, i és un camí que hem iniciat amb la voluntat de contribuir al canvi social a través de la formació i desenvolupament de les competències i habilitats socials de les persones, potenciant l’esperit crític, solidari, professional i compromès amb la comunitat.

  • Treballem en xarxa

  • Apostem per col·laborar

  • Ens apassiona innovar

  • Ens agrada i sabem escoltar

  L'equip de Barabara

  Més de 25 anys d'experiència en la gestió, la formació i el desenvolupament de projectes. Apostem per un model de treball participatiu, democràtic i compromès amb la societat. 

  El treball en equip és la metodologia més adient per a fer possible aquest model. Els perfils competencials de cadascuna de nosaltres són complementaris, això ens permet obrir-nos a molts camps partint del principi de confiança envers les capacitats i potencialitats de l’altra. L’aspecte emocional que comporta el treball en equip i la necessitat d‘avaluar el què es fa i com es fa, l‘aprenentatge permanent i la capacitat d‘autocrítica són els elements claus en el nostre dia a dia sense oblidar fer-ho amb alegria i bon humor.

   

  Vols estar al dia de totes les notícies i novetats de barabara?

  Subscriu-te al nostre butlletí i et mantindrem informada. No t'amoïnis que només enviem un butlletí al trimestre amb les informacions que puguin ser més interessants per a tu.

  Subscriu-te al butlletí

  Organitzacions i empreses que han confiat en nosaltres