Cooperativa Barabara Educació

  • Treballem en xarxa

  • Apostem per col·laborar

  • Ens apassiona innovar

  • Escoltem i ens adaptem a les necessitats de cada projecte

  Som un equip de professionals amb una trajectòria i experiència de més de 25 anys en l’àmbit de la gestió, la formació i el desenvolupament de projectes.

  L‘equip de Barabara Educació apostem per un model de treball participatiu, democràtic i compromès amb la societat. El treball en equip és la metodologia més adient per a fer possible aquest model. Els perfils competencials de cadascuna de nosaltres són complementaris, això ens permet obrir-nos a molts camps partint del principi de confiança envers les capacitats i potencialitats de l’altra. L’aspecte emocional que comporta el treball en equip i la necessitat d‘avaluar el què es fa i com es fa, l‘aprenentatge permanent i la capacitat d‘autocrítica són els elements claus en el nostre dia a dia sense oblidar fer-ho amb alegria i bon humor.

  Som un equip de professionals amb una trajectòria i experiència de més de 25 anys en l’àmbit de la gestió, la formació i el desenvolupament de projectes socioeducatius, en l’àmbit del tercer sector, entitats de inserció laboral, ONGs i fundacions, i administració pública. Àmbits, tots ells, que ens han permès el treball amb les persones, amb equips multiculturals, col·lectius vulnerables o en situació de risc i contexts complexes. Tanmateix aportem una llarga experiència en la direcció i acompanyament d'equips, en la formació reglada presencial i online.

   

  • Raquel León

   Responsable pedagògica

   Formadora, coach i facilitadora de processos d'acompanyament per entitats i empreses

   Barabara és per a mi la possibilitat d’impulsar un enfoc educatiu diferent centrat en el desenvolupament integral de les persones.

  • Laura Pérez

   Responsable de projectes

   Formadora i assessora en disseny, avaluació i estratègies de finançament de projectes

   Barabara és un projecte personal i professional en el que treballar amb persones eficients, competents i compromeses on el context social és una realitat.

  • Laura Mendoza

   Responsable econòmica 

   Formadora, facilitadora en processos d'acompanyament i assessora empresarial

   Barabara és un repte en moments de canvi, que vol potenciar les capacitats de les persones repercutint en l’eficiència de les organitzacions.

  • Anna Duch

   Responsable de formació

   Formadora i facilitadora de processos d'acompanyament per entitats i empreses

   Barabara suposa treballar en un projecte educatiu i transformador amb un equip de professionals competent, coherent i estimulant.

  • Inma Carrillo

   Tècnica de projectes d'igualtat

   Formadora i orientadora professional en programes d'ocupació i desenvolupament professional.

   Barabara és per a mi una mirada diferent als processos de canvi i transformació.

  • Laia Vidal

   Tècnica de formació online

   Disseny de propostes didàctiques per a formació online i creació de contingut.

   Barabara és innovar en formació, sempre pensant en la part més humana i propera de les persones.

  • Laia Pérez

   Suport de projectes

   Barabara és endinsar-te en una visió transformadora, necessària i real de la societat, posant en el centre a les persones i treballant des d'una perspectiva més humana.

  • Rita Faustino

   Técnica del Punt d'Acollida i Orientació d'Innovacio socioeconòmica
   de Barcelona activa

   Barabara és un espai de treball col·lectiu i humà en què es potencien les qualitats personals per a crear un món més just.

   Col·laboradores i col·laboradors: construint camí, fent xarxa!

   La col·laboració i la suma d’esforços és un dels valors de la nostra cooperativa, de tal manera que els resultats de la feina és donen gracies  a la participació de moltes persones que aporten la seva experiència i excel·lència professional a diferents àrees de treball.

   La comunicació, la interdependència,  construir equip valorant la importància del projecte social de Barabara Educació, fa que la implicació de moltes persones vagi una mica més enllà de seguir el projecte i hi hagi una implicació i compromís amb Barabara Educació.