Orientació

 

Processos d'orientació professional individual i grupal

Desenvolupem programes formatius i d’acompanyament tant grupal com individual adreçats a persones en situació d’atur o que busquen un canvi professional. Programes desencadenants de processos d’empoderament focalitzats cap al ple desenvolupament professional, personal i d’autorealització.

Treballem amb:

 • administracions públiques
 • entitats de l'economia social i tercer sector
 • empreses d'inserció i centres especials de treball

Concebem l’orientació professional com un procés continu en les diferents etapes de la vida, encaminat cap a l’autorealització personal, professional, i d'inclusió social.

 

Els nostres serveis d'orientació

A continuació trobareu alguns dels serveis d'orientació que fem per a empreses i organitzacions. També trobareu algunes de les formacions del nostre catàleg. Tant els serveis com les formacions, les oferim a mida, en funció de la demanda i les necessitats, si no trobeu el que busqueu, contacteu amb nosaltres i parlem-ne.

 

Projectes d'orientació professional

Concebem els processos d’orientació professional com el suport que es dona a les persones en la recerca de feina i/o en el manteniment o canvi, però també com a desencadenants de processos d’empoderament focalitzats cap al ple desenvolupament professional, personal i d’autorealització.

 

Alguns dels projectes d'orientació que hem dut a terme:

 

Preguntes freqüents sobre els serveis d'orientació

No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres per a rebre més informació o per a demanar un pressupost a mida sense compromís, estarem encantades de fer-vos una proposta ajustada a les vostres necessitats.

 

 1. Com funcionen els serveis a mida per la nostra empresa o organització?

  No hi ha mai dues realitats iguals, encara que puguin ser semblants. Les persones i la voluntat d’impulsar canvis requereixen un tractament individualitzat.

    • Adaptem els continguts al perfil i tipologia del grup, empresa, organització o entitat.
    • Dissenyem processos específics propis adaptats a vosaltres. 
    • Comptem amb espais propis: aules i espais de reunió.
    • Ens desplacem a fer els processos o formacions a les vostres instal·lacions.
    • Comptem amb Campus Virtual propi per a les formacions online.

   

 2. Com és la nostra metodologia de treball?

  La nostra metodologia es basa en dinàmiques participatives i vivencials, fomentem el protagonisme de les persones participants. Això ens permet crear una forta cohesió de grup i desenvolupar un treball molt proper i personalitzat. Tots els nostres processos i formacions en l’àmbit de l’ocupació i l’orientació tenen el segell propi de Barabara Educació. 

   

 3. Com demano un pressupost a mida?

  Tots els nostres serveis d’orientació els adaptem en funció de la vostra necessitat, si voleu una proposta a mida no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres i demanar una proposta de pressupost sense compromís. Podeu escriure des del botó de Contacte o directament a info@barabaraeducacio.org

   

 4. Teniu servei de coach per a dones a títol individual?

  Sí. A aquest apartat web trobaràs tots els serveis que oferim per a empreses i organitzacions, però si ets una dona o persona no binària que vol un acompanyament individual, pots trobar tots els serveis aquí: [enllaç]

  Si sou una empresa o entitat, també podeu sol·licitar aquest servei per a les vostres treballadores.