Finalitzat el curs REEMPRÉN: Tu saps, tu pots, tu decideixes” organitzat per Barabara amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, districte de Sant Martí.

Simulació d'entrevista de feina. Curs Reempren: tu saps, tu pots, tu decideixes"

Simulació d’entrevista de feina. Curs Reempren: tu saps, tu pots, tu decideixes”

El curs reempren treballa l‘apoderament de les persones, un procés pel qual les persones adquireixen el coneixement, les habilitats i l’actitud per analitzar críticament les seves pròpies situacions i donar els passos adequats per millorar-les.

El grup ràpidament s’ha cohesionat, i s’ha generat un clima de treball molt favorable, molt obert i divertit. Les sessions han sigut intenses, però a vegades fins i tot sense adornar-nos s’han allargat més del que tocava! Hem canalitzat temes i aspectes a reforçar a través del treball personal a casa i de relació via correu electrònic durant el curs i després. Creiem que el curs ha servit per a trobar un espai vital, de relació, i de comunicació per a les persones assistents. Totes han manifestat, d‘una manera o altra, el canvi que el procés ha generat en les seves vides professionals. Quasi tots i totes les participants afirmaven que quan van arribar venien amb molt poques expectatives i amb la moral per terra, amb una actitud molt negativa sobre elles mateixes i el que les envoltava. Tenien molt clar que havien perdut el tren i que recuperar-lo era semblava impossible.

Durant les sessions grupals s´ha pogut observar un increment en tots els àmbits competencials, de gestió personal, i d’autoconeixement i autoconfiança, de gestió comunicativa, i de resolució de conflictes i creativitat. Cal destacar l’increment en l’àmbit de les competències organitzatives (53%), les comunicatives (38%) i les de cooperació i de treball en equip (18%). Sobretot tenint en compte la curta durada del procés.

L’equip barabara ens hem esforçat molt per adaptar les sessions i a les necessitats i demandes de les persnes participants i creiem que el resultat ha estat molt positiu. Tanquem aquest curs amb ganes de fer-ne més i ens emportem bones amigues i amics. El futur es vostre!