El proper divendres 26 de novembre a les 18h, inaugurem “Juntes i Visibles”. Una mostra que hem organitzat amb molta il·lusió i que forma part del projecte de lluita contra la precarietat laboral femenina. 

Es tracta d’una exposició fotogràfica que ens submergeix en els testimonis de deu dones: deu històries diferents sobre precarietat laboral, assetjament, desigualtats,… que aquestes dones han hagut de viure a l’entorn laboral, pel fet de ser dones.

Més d’una ens sentirem identificades, i és que aquestes històries, malauradament, no són un cas aïllat. La mostra intenta conscienciar d’aquest fet i denunciar aquests casos.

Partint de testimonis reals i de manera anònima, 10 dones ens expliquen les seves experiències laborals, transformades en imatges (amb la col·laboració de la fotògrafa Daniela Medina).

A les 19h., comptarem amb un concert de Lidia Uve, la cantautora de Barcelona que es defineix a sí mateixa com a ‘reivindicativa, feminista, lírica, poètica, dolça i transgressora’.

Us estareu preguntant on serà tot plegat, oi?

L’espai BiciHub acollirà la mostra del 26 de novembre al 23 de desembre, a l’edifici de Can Picó. C/ Pere IV, 60. (L4 Bogatell).

El dia de la inauguració les portes romandran obertes i l’accés serà lliure, sense necessitat de cita prèvia. La resta del mes, caldrà demanar cita prèvia per a fer la visita, que també es podrà fer de manera molt senzilla des de la web de l’exposició. Si no vius a Barcelona o no t’hi pots apropar, també podràs visitar-la, ja que la mostra estarà disponible per a visites virtuals a la mateixa web.

T’esperem. Juntes ho farem visible!

 

Calendario espiraladoDivendres, 26 de Novembre 2021.

Cara de reloj a las diez en punto18h – 21h

Espai BiciHub (c/ Pere IV, 60. Barcelona)Chincheta