Neix el Premi Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat 2018 per a reconèixer la tasca i l’impuls de l’Economia Social a la comarca.

Les candidatures relatives a projectes cooperatius engegats entre el 2013 i el 2017 es poden presentar fins el proper 31 de juliol.

L’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat va néixer el 2017 i està format per entitats i ajuntaments de la comarca. El seu objectiu és donar impuls a la creació de cooperatives i la promoció de l’economia social i solidaria al territori i formen part de la Xarxa d’Ateneus cooperatius impulsada pel departament de Treball, Afers socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

El Premi Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat 2018 neix amb la voluntat de reconèixer i promoure el cooperativisme al territori i premiarà dos projectes cooperatius que destaquin en emprenedoria, estratègia, sostenibilitat, intercooperació, igualtat i transparència. Els dos premis comptaran amb una dotació econòmica de 1.500 i 1.000 euros respectivament.

Els requisits per a poder presentar-se són que les cooperatives s’hagin constituït entre el gener de 2013 i el 15 d’octubre de 2017 sota qualsevol tipologia de cooperativa (consumidores, usuàries, de serveis, de treball, etc) i han de tenir la seva seu social en qualsevol municipi del Baix Llobregat.

Les candidates es podran presentar fins el proper 31 de juliol.

Podeu consultar tota la informació relativa al premi, les bases generals, el formulari de sol·licitud i la documentació a presentar aquí.