Diuen que el gener és el mes més trist de l’any, però el febrer, sense dies festiu a la vista i amb les vacances ben lluny a l’horitzó, poc li falta. Per això, si ets una professional que es dedica a l’àmbit tecnològic o, simplement, si tens ganes d’aprendre, des de Barabara Educació volem alleugerir aquests dies grisos amb un regal per a tu.

Arttec: formació tecnològica per revertir la bretxa de gènere

Com segurament ja saps, des de Barabara Educació juntament amb Sefor Drecera i Espais Telemàtics impulsem Arttec, l’espai de formació tecnològica en línia adreçat a les dones, per tal de revertir la bretxa digital de gènere a través de l’impuls professional de les seves carreres professionals. Ara, volem oferir-te la possibilitat de formar-te amb cursos per partida doble!

2×1 en els cursos!

Per cada curs que t’inscriguis a la nostra plataforma de formació tecnològica per a dones, et regalem un d’extra. Trobaràs cursos de disseny 2D, disseny 3D, fabricació digital i SEO perquè facis al teu ritme. 

Veure tots els cursos

 

 

Com funciona?

Entra a l’apartat de cursos del web i afegeix els dos cursos que vulguis fer a la cistella. Abans de fer el pagament, aplica el codi “curs2x1promo” i automàticament se’t descomptarà el preu del segon curs.

La promoció és vigent fins al 7 de març de febrer de 2022.

 

 

Top 5 dels cursos Arttec

  • Introducció al disseny 3D amb Tinkercad

 

Si vols introduir-te en el disseny 3D, aquí tens una oportunitat d’endinsar-te a les eines d’un programa intuïtiu per crear a través de la pràctica. I sí, el pas a pas serà per crear una joguina! 

Veure el curs

 

  • Posicionament web amb tècniques SEO

 

Quina és la paraula clau? Doncs la resposta no és només quina, sinó on i com posar-la! I no només això… També compten els enllaços, les URLs, les metadescripcions, l’usabilitat… Parlem del SEO o de l’optimització per als motors de cerca. Si encara creus que no t’ubiques, aquest és el teu curs! 

Veure curs 

  • Fabricació amb la talladora làser

 

Saps com funciona una talladora làser? Pas a pas, amb aquest curs coneixeràs tots els secrets de la màquina i la impressió. És recomanable haver fet el Curs d’Inkscape o tenir coneixement previ del software de disseny vectorial en 2D.

Veure curs 

 

  • Organització i documentació de projectes amb Revit

 

Modela en 3D un projecte i, a més… aprèn a documentar-lo  per explicar-lo millor! Es tracta d’un curs d’iniciació, per la qual cosa no són necessaris coneixements previs. No obstant això, és molt recomanable tenir un mínim d’experiència amb programes de disseny com per exemple AutoCAD.

Veure curs 

 

  • Dissenya joies i complements de joieria amb Inkscape

 

És possible crear joies amb l’ordinador? I tant! I, a més, amb programari lliure. Avança al teu ritme, amb presentacions interactives i sense necessitat de coneixements previs del programa Inkscape.

Veure curs

 

Veure tots els cursos