El passat divendres, 26 de novembre, inaugurarem l’exposició fotogràfica ‘Juntes i visibles’, una mostra que visibilitza els testimonis de deu dones, les quals ens parlen d’experiències d’assetjament, desigualtat i precarietat laboral. Deu històries que malauradament no són un cas aïllat.

 

L’acte va començar a les 18 h, i la gent mica en mica va anar omplnt la sala. Va ser bonic veure la bona acollida que les persones li donaren a la mostra.

A les 19 h, la nostra companya, Inma Carrillo, va presentar l’acte i el va contextualitzar dins del 25N, dia contra la violència masclista. Després d’aquest discurs, es va donar pas a l’actuació de Lidia Uve, cantautora feminista del Carmel, que va oferir un concert divertit, emotiu i motivador. L’actuació va durar fins a les 20:30 h, al crit d'”una cançoneta i ens n’anem!”.

 

 

Us recordem que és possible visitar la mostra fins al 23 de desembre. És necessària cita prèvia, però veuràs que és molt senzill demanar-la a la web.

A l’exposició, es poden trobar les fotografies de la fotògrafa Daniela Medina, que ha col·laborat amb aquest projecte posant imatge a aquests testimonis. Just al costat de cada fotografia, trobareu els testimonis de les dones, acompanyats d’un codi QR que et porta a l’espai web i àudio de cadascun dels testimonis. Podeu visitar-ho aquí i conèixer l’exposició virtual.

La sala compta amb tres espais participatius, on les dones van dir la seva a la inauguració i on es poden afergir aportacions al llarg de tot el mes. Es tracta d’un mural on compartir les teves experiències, emocions o, simplement, desfogar-te. Juntes vam expandir l’univers de ‘Juntes i Visibles’ i pots continuar aportant si encara no has visitat l’exposició física.

En resum, ens queda una sensació molt agradable, d’haver pogut compartir aquest acte amb totes vosaltres. El passat divendres ho férem una mica més visible, però cada dia treballem per a que així sigui.

Juntes ho farem visible!