Tot i que el temps no va acompanyar gaire, l’última edició de la Fira d’Economia Solidària de Catalunya, organitzada per la Xarxa d’Economia Solidària de Catalunya (XES) que va tenir lloc el passat 26, 27 i 28 d’octubre a la Fabra i Coats va ser un èxit i va comptar amb la presència de més d’11. 000 persones visitants.

És una realitat que la FESC no para de créixer. Com a novetat d’aquest any, la FESC ha comptat amb les instal·lacions de l’escola i una nova nau d’exposicions. Així doncs, la superfície de la FESC s’ha vist incrementada en un 25% respecte les edicions anteriors.

Font: XES

Aquesta edició, sota el lema “D’aquelles llambordes, aquestes alternatives” volia retre homenatge a la revolució del maig del 68 i a les seves lluites en el seu 50è aniversari ja que moltes lluites d’aquell moment històric encara són ben presents en els nostres dies.

L’edició d’enguany, la setena, va comptar amb la participació de 200 organitzacions i va celebrar més d’una vuitena de xerrades i activitats culturals. Tanmateix, les monedes socials (els ecosols) van ser, com ja ha succeït en totes les darreres edicions, l’única  forma de pagament vàlida a la FESC. Enguany han circulat aproximadament 27.000 ecosols.

L’impacte a les xarxes també ha tingut un fort impacte.  Com a exemple, a Twitter, el hashtag oficial de la FESC #fesc2108 es va piular un total de 2.785 vegades per gairebé 3.000 persones usuàries que van impactar en més de 350.000 persones.

 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.