Tècnic amb a

*audio no real, veu distorsionada

 

Explico la meva historia que podria dir que m’ha passat diverses vegades en diferents contextos. Jo sóc tècnica de telecomunicacions d’estudis i ara desenvolupo tasques de gestora d’equips. Moltes vegades per ser dona m’han demanat que li passés la trucada amb el tècnic, i li he hagut de dir, “jo sóc el tècnic”. En altres casos han assumit que era administrativa.

En l’últim cas que recordo, fa uns 2 anys, va trucar un comercial a l’empresa i vaig agafar jo el telèfon i com que el tema no interessava massa li vaig dir lo típic “que enviés un mail amb tota la informació per tal de valorar-ho”. Doncs en aquest mail ell indicava, “com ja he parlat amb la vostra secretaria, us envio la info…”. En cap cas li vaig dir ni la meva posició a l’empresa ni me la va preguntar, però entenc que per ser dona va assumir que devia ser secretaria.

En un altre cas, va venir un comercial a porta freda (en una altra empresa) i el va atendre la directora general. Ella va obrir la porta, el comercial ja va anar directe preguntant pel responsable, ella li preguntava que quin tema era, que de què volia parlar i ell no deixava de dir que havia de parlar amb UN responsable. En cap moment va pensar que la persona que tenia davant ho podia ser; va donar per fet, que al ser dona, no era la responsable.