Buscar feina és una feina i fer-ho juntes és més fàcil!

Hem dut a terme el procés formatiu EduCom Dones 2019, on  hem acompanyat a un grup de dones majors de 45 anys en situació d’atur, treballant l’empoderament i el desenvolupament de les seves competències transversals en l’àmbit professional.

Ha sigut un procés en el qual les dones han adquirit el coneixement, les habilitats i l’actitud per analitzar críticament les seves pròpies situacions, tant personals com professionals, i donar els passos adequats per millorar-les per tal d’augmentar les seves possibilitats d’accés al mercat laboral.

“ Ara fa gairebé un mes que tinc feina. Estic molt contenta. Us estic molt agraïda a Barabara per la vostra ajuda i suport. Entre totes ho hem aconseguit”

Participant al curs EduCom Dones 2019

METODOLOGIA I FUNCIONAMENT DEL CURS

Partint d’una metodologia vivencial, activa i participativa, on es fomenta el protagonisme de cadascuna de les participants, em realitzat un procés grupal de set sessions amb tres sessions de tutories individuals on personalitzem les demandes de cadascuna i es fa la entrega final d’un informe competencial.

CONCLUSIONS DEL CURS

Les participants han valorat l’experiència molt positivament i la seva utilitat en relació a la recerca de feina, destacant les habilitats socials i competències treballades durant les sessions. Fan èmfasi en l’atenció personalitzada rebuda, la possibilitat que se’ls ha brindat de fer un treball més introspectiu i compartir-ho amb el grup d’iguals, on en cada sessió compartien diferents experiències i es donaven suport unes a altres, tant en les situacions d’angoixa com d’alegria.