EduCom Joves, formació en competències transversals

L’EduCom Joves és un programa de formació especialitzada en competències transversals, professionals i habilitats socials per a joves de 16 a 18 anys

Es tracta d’un curs intensiu de desenvolupament de competències personals i emocionals que permeten als i les joves millorar el seu potencial i la possibilitat d’aprofitar o crear oportunitats de canvi. És una proposta de treball grupal amb acompanyament individual a través de tutories de seguiment.

 • Dinàmiques grupals
 • Dinàmiques vivencials

Estratègies de treball en petits grups i avaluats segons la productivitat del grup. Permet desenvolupar competències personals i professionals. Desenvolupa habilitats interpersonals i de comunicació. Permet descobrir-se i canviar actituds.

Afavoreix el desenvolupament d’habilitats per a l’anàlisi i síntesi de la informació. Permet el desenvolupament d’actituds positives davant de problemes. Desenvolupa habilitats cognitives i de socialització. 

Treballem la iniciativa i creativitat a partir de propostes diferents a les tradicionals, des de la perspectiva del joc i les noves tecnologies.

 • Formació intensiva

  Formació intensiva basada en el desenvolupament competencial i emocional

 • Treball en grup

  Set sessions en grups reduïts i amb dinàmiques participatives.

 • Tutories individuals

  2 sessions de tutoria per participant. Treball individualitzat de capacitació laboral.