El dissabte 2 de març, a les 11:00 hores a Can Picó vam presentar el projecte del BiciHub amb la participació del comissionat d’Economia Social, Álvaro Porro, la regidora de Mobilitat, Mercedes Vidal i el Pere Serrasolses, repsentant del BiciHub.

24 entitats de l’Economia social i empreses del sector de la mobilitat formem l’Associació Bicihub, encarregada de gestionar aquest equipament que ha estat impulsat des del Comissionat d’Economia Social, Desenvolupament Local i Consum de l’Ajuntament de Barcelona.

Roda de premsa de presentació del BiciHub.

A primer pla, Pere Serrasolses (associació BiciHub), en segon pla, Álvaro Porro (Comissionat Economia Social) i Mercedes Vidal (regidora de Mobilitat).

La missió de l’Associació BiciHub és impulsar la mobilitat sostenible a Barcelona, ​​a través prioritàriament de l’ús de la bicicleta. Per a aconseguir-ho, es desenvoluparan diverses línies d’acció, amb serveis i activitats dirigits a les empreses del sector i la ciutadania. Entre els objectius estratègics que ens marquem en l’horitzó 2018-2020 figura el d’impulsar la creació de nous serveis i activitats socials i empresarials relacionades amb el món de la bicicleta, en el marc de l’economia social i solidària, i el de promoure la formació i generar coneixement en matèria de mobilitat sostenible, especialitzat en la bicicleta.

L’Associació BiciHub gestionarà aquest espai i el projecte, i està conformada, de moment, per les següents 24: les associacions: Abril Bicis Mil, BACC, AAVV Poblenou, Bicitours Barcelona, Cicloesfera, Emat, Fem Bici, Som Bici, Taula Eix Pere IV i les cooperatives i empreses de la mobilitat sostenible: Barabara Educació, Biciclot, Ciclosfera, Barcelona-Copenhagenize, Mensakas, Santafixe, Som Mobilitat, Rueda, Taller Bon Pedal, Factoria Ciclista, Eco-Contador, ISGlobal, Espai Ambiental, En Bici sense Edat i Som Ecologística.

Tota la informació del projecte aquí.