Amb el suport de l’Ateneu del Clot, estem treballant per poder dur a terme a l’octubre un curs en desenvolupament en competències transversals i habilitats socials per joves sense feina del districte de Sant Martí.

El curs estarà obert a tots aquells i aquelles joves que en recerca activa de feina, vulguin millorar les seves oportunitats d’accés al món laboral.

fondo quadres amb imatgesAnalitzarem el “de què parlem quan diem competències” i analitzarem la funcionalitat de la gestió per competències com la gestió dels recursos humans de les empreses del futur.

Treballarem amb una metodologia participativa i vivencial, on serà la pròpia experiència qui ens farà adonar-nos dels nostres punts forts i els nostres punts febles, per tal de poder treballar-los i millorar-los.

En grup i amb sessions de tutoria individual, construirem la nostra pròpia avaluació competencial, sabrem identificar quines son les nostres competències, així com aprendre a identificar aquelles competències clau per un lloc de feina determinat. Aprendrem a plasmar les competències en el paper, elaborant el nostre CV  i orientat-lo a un perfil professional concret, treballarem amb roleplaying entrevistes de selecció i treballarem en base a diferents dinàmiques grupals.

El treball en el curs ens permetra acabar enduent-nos a casa:

 

Amb la col·laboració de:

Logo izquierda 2013

 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.