Et trobes en situació d’atur i t’interessa el món de la bicicleta? Aquest any volem seguir obrint portes al sector laboral, posem en marxa un nou curs de formació ocupacional per a persones en atur en l’especialitat d’Auxiliar en el manteniment i reparació de bicicletes.

El curs es durà a terme de març a juny de 2021, els matins de dilluns a divendres. Té una durada de 300 hores formatives i inclou 80 hores de pràctiques a empreses.

El curs, es posa en marxa conjuntament amb Biciclot i el Bicihub, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i Impulsem el que fas. Barabara Educació ens encarreguem de la formació en desenvolupament competencial i l’orientació professional, per ajudar a que el curs esdevingui una porta d’entrada al mercat laboral.  

Pots saber més descarregant la presentació del Curs Ocupacional d’Auxiliar de manteniment de reparació de bicicletes. O bé, pots traslladar-nos tots els dubtes que tinguis i saber-ne més a la sessió informativa que durem a terme el pròxim dimecres 27 de gener.

Sessió informativa

  • Dia: dimecres 27 de gener
  • Hora: 12h
  • Inscripció: pots enviar un correu a projectes@biciclot.coop per reservar la teva plaça, i rebràs un enllaç per unir-te a la sessió en què es detallarà el programa formatiu i les sortides laborals relacionades amb la bicicleta a Barcelona.

Preinscripció al curs

Si ja ho tens clar i tens ganes d’endinsar-te en aquesta nova oportunitat, et pots preinscriure omplint el següent formulari: https://forms.gle/K62623oPShEHNXHB9

Les preinscripcions estaran obertes fins al 5 de febrer, no esperis més, endinsa’t en el món de la bicicleta.