Arrenca la Vª edició de l’EduCom Dones, un curs de desenvolupament professional que ofereix eines i recursos per augmentar les oportunitats d’accés al món laboral. T’interessa? T’animem a continuar llegint!

L’EduCom Dones és un curs destinat a dones amb o sense experiència laboral, en situació d’atur o amb ganes d’un canvi professional. Una oportunitat per fer un balanç individual sobre la pròpia trajectòria i aprofundir en les habilitats i competències transversals necessàries per a l’entorn laboral.

A partir d’una metodologia participativa i vivencial, l’EduCom Dones pretén oferir eines i recursos que potenciïn l’autoconeixement i l’autoconfiança i facin créixer les oportunitats d’accés i orientació al món professional.

A través de 12 sessions grupals i 3 sessions de tutoria individual, les dones participants realitzaran un treball personalitzat, i al final del procés, rebran un informe competencial: una eina que mostrarà com es veuen i com les perceben en l’àmbit laboral.

Com formar part de l’EduCom Dones 2020?

L’EduCom Dones 2020 tindrà lloc els dilluns i dimecres (de 17 a 19h) del 19 d’octubre al 25 de novembre a Can Picó (Carrer Pere IV, 60 – Metro L4 Bogatell).

Participar de l’EduCom Dones és gratuït i es remuneraran les sessions de treball per tal de poder fer front a les despeses de transport, les cures d’infants o altres. Les places són limitades, tenint en compte totes les mesures per la Covid-19. Per formar-ne part, només cal que les dones interessades s’apuntin en el formulari d’inscripció.

I per a saber-ne més, podeu consultar els materials informatius de l’EduCom Dones 2020 o contactar a través del correu info@barabaraeducacio.org, trucant al  675 86 75 07 o participant de la sessió informativa per streaming que es realitzarà el proper 22 de setembre a les 17h.

L’EduCom Dones 2020: un procés de construcció col·lectiva

La Vª edició de l’EduCom Dones és el resultat d’un procés de construcció i participació col·lectiva. Al llarg dels últims mesos, dones de diferents àmbits, des de la pròpia experiència i mirada feminista, han teixit les bases d’aquest curs de desenvolupament professional.

Podeu conèixer més sobre aquest treball col·lectiu en el vídeo resum de l’experiència i l’apartat web de #DonesContraLaPrecarietat, una campanya que pretén reflexionar entorn les situacions de desigualtat en l’àmbit laboral.