Brúixola de la innovació socioeconòmica: maleta de recursos.

La maleta de recursos Brúixola de la Innovació socioeconòmica és un compendi de recursos informatius i didàctics orientats a persones i col·lectius que vulguin introduir-se i/o aprofundir en les altres economies i en l’emprenedoria social.

Els recursos informatius (organitzats en fitxa 1, fitxa 2, fitxa 3…) ofereixen una breu descripció de diferents articles, informes, vídeos, etc., per analitzar diferents conceptes com ara què és l’Economia social i solidària, què són les finances alternatives, què s’entén per emprenedoria social, la Innovació social, etc.

Els recursos didàctics (organitzats en RD 1, RD 2, RD 3…) són propostes de treball plantejades amb una lògica didàctica per aprofundir i portar a la pràctica determinats conceptes, com ara conèixer quines alternatives de consum responsable existeixen, com es pot dur a terme la creació del Pla d’empresa, com portar a la pràctica una avaluació de les pròpies competències emprenedores, etc.

La carpeta també inclou sis experiències de l’Economia social i solidària i la Innovació social que permeten exemplificar el contingut dels  recursos, i una proposta formativa que té per finalitat oferir un itinerari per a persones formadores sobre les diferents temàtiques i  recursos que ofereix la maleta de recursos Brúixola de la Innovació socioeconòmica.

Els diferents recursos existents dins la maleta Brúixola de la Innovació socioeconòmica s’estructuren, d’una banda, en recursos  informatius i recursos didàctics, i de l’altra, en recursos orientats a “Conèixer”, a “Emprendre” o a “Aprofundir”.

 

Podeu accedir a la maleta de recursos a través del següent enllaç:

Meleta de recursos