Projecte Dones contra la precarietat laboral

Dones contra la precarietat laboral

Som dones. I com a dones, creiem que és important que esdevinguem protagonistes dels nostres processos personals i professionals en un context que ens aboca a la precarietat laboral.

La bretxa salarial, les dificultats d’accés al món laboral, la sobrecàrrega no remunerada de les tasques de cures i de la llar, un major impacte de l’atur. Les dones patim la violència estructural d’un sistema que es sosté per les desigualtats. I cal que ho fem visible per transformar-ho.

És urgent que denunciem la pobresa laboral que ens colpeja per pertànyer al nostre gènere. És prioritària la lluita, l’empoderament, la força col·lectiva. Cal enxarxar-nos i cal posar-hi veu i fer política des dels nostres processos.

Per això, des de Barabara Educació, hem volgut crear aquest espai de reflexió, de generació de discurs, de reivindicació i d’incidència. Volem fer visibles les desigualtats que ens volen fer vulnerables. I volem capgirar la realitat.

Nosaltres som #DonesContraLaPrecarietat.

  • #DonesContraLaPrecarietat
  • #DonesContraLaPrecarietat

Les dones patim la violència estructural d’un sistema que es sosté per les desigualtats. I cal que ho fem visible per transformar-ho.