Facilitació d’un grup docent

Facilitació i dinamització d’un grup d’educadores i educadors

Per petició de Sant Joan de Déu, a Barabara Educació ens hem fet càrrec de la dinamització d’un focus grup constituït per educadores i educadors dels serveis educatius del projecte “Biennal Henka. Joves i benestar emocional”. Aquest projecte, impulsat per Sant Joan de Déu i Z Zurich Foundation pretén transformar com cuidem, com a societat en general i des dels entorns educatius especialment, la salut mental de les persones joves.

La Biennal Henka s’encarrega de l’ organització d’un fòrum de pensament sobre benestar emocional juvenil i ofereix una marcada visió comunitària, tant pel que fa al model de canvi pel que aposta com pel perfil d’activitats i propostes en les que s’acabarà concretant. L’objectiu és empoderar la comunitat educativa –els joves, les famílies i el professorat –, sobre la necessitat de crear entorns emocionalment saludables i posar el benestar emocional juvenil al centre.

Per aquest motiu, hem dirigit i impulsat el grup focal que ha de servir per conèixer de primera mà quines necessitats tenen les parts principals implicades en la Biennal Henka i què esperen d’un espai de trobada com serà aquest Fòrum.