El passat dia 30 d’octubre en l’assemblea extraordinària d’ECAS (Entitats Catalanes d’Acció Social) es va ratificar la incorporació de Barabara educació com a nova entitat sòcia. Amparo Porcel, Presidenta d’Intress, va fer la presentació de la candidatura de Barabara i Raquel León va presentar les principals línies de treball amb joves i dones que des de Barabara duem a terme. 

Barabara educació va néixer amb la voluntat de contribuir  a la formació de les persones potenciant l’esperit crític, solidari, professional i compromès amb la comunitat. I aquesta voluntat neix del nostre convenciment de la capacitat de les persones per crear oportunitats de canvi. Els valors que ens mouen i pels quals treballem són: la igualtat d’oportunitats i l’equitat, la participació i el treball comunitari i  el compromís social.

ecas logo_menysmargeQuan coneixem ECAS i  el seu compromís en la lluita per la igualtat d’oportunitats per a tota la població, així com en la voluntat de transformar la societat per fer-la més justa i igualitària, decidim com a Barabara Educació  sol·licitar l‘adhesió, perquè necessitem i volem, inspirar-nos, compartir i créixer en una xarxa com la d’ECAS, i a més perquè compartim la metodologia de treball basada en l’intercanvi, el diàleg i  la voluntat  de sumar esforços des d’un model democràtic i participatiu.

Per més informació sobre les entitats sòcies: http://acciosocial.org/entitats-associades/info-entitats/