El dimarts 21 de març, de 10 h a 12 h, tindrà lloc la formació “La igualtat retributiva i l’auditoria salarial”.

Aquesta formació, organitzada per Barabara Educació i Arrels Advocades, analitzarà la igualtat retributiva i l’auditoria salarial a les empreses i organitzacions. A més, permetrà conèixer quina és la normativa vigent i com aplicar-la en el marc del pla d’igualtat de les empreses i organitzacions.

Com possiblement ja coneixeu, a dins del Pla Estratègic de la Inspecció de Treball per a 2021-2023, la igualtat i no discriminació i els Plans d’Igualtat són un dels eixos prioritaris d’actuació. A això s’hi suma l’impacte de la Llei 15/2022 d’igualtat de tracte i no discriminació, que reforça la protecció de les persones treballadores. Tot plegat, es tracta d’eines que tenen un impacte directe en la reducció de la bretxa salarial, tot i que encara queda molt camí per fer.

 

A qui va dirigida la formació?

Aquesta es tracta d’una formació dirigida a empreses i organitzacions, una bona oportunitat per aprendre a aplicar-ho al vostre pla d’igualtat.

Qui la imparteix?

La formació estarà impartida per Laura Rodríguez, advocada laboralista, sòcia a Arrels Advocades.

Com us podeu inscriure?

Fàcil. Sols heu d’accedir al formulari d’inscripció [ENLLAÇ] i el dia avanç de la formació rebreu un correu electrònic amb l’enllaç per accedir a la formació (virtual).


 

Aquesta formació està dins del marc del projecte IRIS (Serveis Integrals en Igualtat de Gènere per a empreses i organitzacions), un projecte que té com a finalitat contribuir en la reducció de la desigualtat de gènere i la precarietat laboral de les dones a través dels serveis oferts per a empreses, entitats, col·lectius i persones a títol individual en matèria d’implementació de les polítiques d’igualtat entre dones i homes.